Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Jocurile Paralimpice de la Paris: Primii români calificaţi sunt Alex Bologa şi Bobi Simion

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21548032/1/bologa.png

Comitetul Naţional Paralimpic a anunţat, joi, că primii sportivi români calificaţi la Jocurile Paralimpice de la Paris sunt Alex Bologa şi Bobi Simion.

Alex Bologa s-a calificat la judo pentru nevăzători (clasat pe locul 1 în lume în clasa şi categoria sa de greutate), iar Bobi Simion la tenis de masă (clasat pe locul 10 în clasa sa).

Există şi alţi sportivi în curs de calificare: la tenis de masă, Camelia Ciripan (clasată pe locul 6 in lume) şi Gabriela Constantin (clasată pe locul 7 în lume); la atletism: Tabita Vulturar, Octavian Tucaliuc, Petre Prundaru şi posibil încă 2 sportivi; la ciclism: Theo Matican si Eduard Novak şi ar putea exista şi alte sporturi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele