Ultima oră
”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze ”Mai am două meciuri”. Cel mai râvnit jucătorul de la Sepsi a anunţat unde vrea să evolueze
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute

Jucătorul care l-a impresionat pe Mihai Rotaru după victoria cu Sepsi: „Unul dintre cei mai buni” | VIDEO EXCLUSIV

CS Universitatea Craiova Publicat pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21566220/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-craiova-superliga-superbet-play-off-21-04-2024.jpg

Universitatea Craiova a câştigat în deplasare, scor 3-1, contra celor de la Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii.

La debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor, Craiova a dominat prima repriză de la Sf. Gheorghe. Maldonado a deschis scorul pentru oaspeţi, cu un voleu din careu, în minutul 11. 

În minutul 39, Badelj a fost lovit în mână de balon, în careu, şi, după verificarea VAR, arbitrul Barbu a dat penalti pentru gazde, penalti transformat de Marius Ştefănescu.

Acesta a fost şi scorul primei reprize, 2-1 pentru Universitatea Craiova. În repriza a doua oaspeţii au mai redus din turaţie, dar au mai înscris un gol, în minutul 69, prin Lyes Houri, şi au închis meciul deşi Safranko a avut ocazia să reducă din diferenţă în minutul 86.

S-a terminat 3-1 pentru Universitatea, care este pe locul al doilea în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe locul 6, cu 27 de puncte.

Denil Maldonado, fundaşul transferat de Universitatea Craiova în iarna acestui an, a avut o prestaţia solidă în partida de la Sf. Gheorghe, reuşind cel de-al doilea gol al său pentru trupa din Bănie.

Mihai Rotaru s-a arătat impresionat de evoluţia fotbalistului din Honduras şi consideră că este unul dintre cei mai buni jucători din lotul actual.

„Exceptând primele două meciuri când el venise nepregătit, nu a făcut cantonamentul cu noi, nu jucase din septembrie, exceptând meciul cu farul şi cu fcsb, după aceea uşor uşor a fost unul dintre cei mai buni oameni ai noştri. Mi se pare un transfer reuşit. De când l-am făcut am fost convinşi că o să fie ceea ce ne trebuie.” , a spus Mihai Rotaru, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri