Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Jucătorul providenţial în calificarea României la Campionatul Mondial vine la meciul de retragere al "Generaţiei de Aur"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21501619/1/profimedia-0520301182.jpg

Pe 25 mai, de la ora 20:30, va avea loc meciul de retragere al Generaţiei de Aur, pe Arena Naţională.

Încet, încep să fie dezvăluite numele a mai multor foşti fotbalişti care vor participa la eveniment.

Acum, a venit rândul lui Florin Prunea să spună cine va veni la Bucureşti, în mai. E vorba de Paul Bodin, fostul jucător galez care a ratat un penalti în partida de la Cardiff, cu România.

Bodin a trimis în transversala porţii apărate de Florin Prunea, la scorul de 1-1. România, care avea nevoie de un egal pentru a se califica la Mondialul din 1994, a învins, în cele din urmă, cu scorul de 2-1.

”Înainte de acest eveniment avem pe data de 28 avanpremiera la filmul care tocmai o să intre în circuit.

Sunt evenimente pe care le-am planificat din timp. De unul se ocupă Ilie, de al doilea se ocupă Gică Popescu. Sunt două evenimente frumoase, extrem de importante.

Gică e la curent cu toate şi noi toţi îl ajutăm din spate. Nu pot să spun nimic de echipa adversă. Vom anunţa la momentul respectiv, dar în mare se cam ştiu.

Îţi dau unul, sper să nu se supere Gică pe mine că vă spun: Paul Bodin. M-am întâlnit cu el la Swansea acum trei ani. Băiatul lui e fundaş stânga, joacă la Villa. E exact picătură din el. I-am zis că te aşteptăm cu mare drag, cu mare plăcere. Faci parte din istoria noastră şi am vrea să fi lângă noi”, a declarat Florin Prunea, conform Prosport.

Şi-a bătut soţia şi a divorţat din cauza lui Prunea

Visul frumos al Mondialului din America s-a încheiat pe 10 iulie 1994, atunci când Suedia a eliminat România, la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul a fost 1-1. Brolin a deschis scorul, în minutul 78, iar Florin Răducioiu a egalat peste 10 minute. Tot Răducioiu a puncat în prelungiri, în minutul 101 şi calificarea era tot mai aproape, mai ales că suedezii au rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Schwarz din acelaşi minut.

Totuşi, Kennet Andersson a egalat în extremis, cu 5 minute înainte de fluierul final, după o eroare comisă de Florin Prunea. Ulterior, Suedia s-a impus la loviturile de la 11 metri.

Acum, Florin Prunea a dezvăluit un episod incredibil. După ce a povestit cum nu a vrut să iasă din avion, la Timişoara, fostul portar al naţionalei a vorbit şi despre un conflict pe care l-a avut cu un suporter gălăţean, care divorţase de soţie după partida cu Suedia.

"Zice să aterizăm la Timişoara. Ăla a fost un moment în care mi-a fost ruşine. Când a aterizat avionul cred că erau vreo 100.000 de oameni pe aeroport. S-au dat jos din avion şi eu am rămas în avion. Eram şi "ciugulit", că două zile eu nu am ieşit din cameră. Toţi am stat închişi acolo (n.r. la New York), nu voiam să ieşim.

Când ajungem la Timişoara a venit "Puiu" (n.r. Anghel Iordănescu), m-a tras după el. Când am văzut atâta puhoi de oameni şi când au început să strige 'Prunea, Prunea' am zis 'am scăpat, frate'.

Primul meci în campionat, la Galaţi ... la Galaţi ştii cum e terenul, aproape de gard. Când am ieşit la încălzire, bă, dacă nu m-a luat unul ... săracul ... din minutul 1, toată repriza întâi: de mamă, de nevastă, 'f****i gura m*-**i, f****i morţii m*-**i, bă, nenorocitule, băi, m-ai distrus'.

La pauză, că nu am avut timp de el, dar îl auzeam, m-am întors la el: 'mâncaţi-aş, mai poţi, fratele meu?'.

'Am divorţat din cauza ta, f****e în gură, bă, m-ai nenorocit, am divorţat din cauza ta! Am bătut-o pe aia de am rupt-o' (n.r. răspunsul suporterului)" a povestit Florin Prunea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele