Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Jurrien Timber e al doilea transfer al verii realizat de Arsenal Londra

Arsenal Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21256884/1/timber.jpg

Clubul englez Arsenal Londra a semnat vineri un contract cu apărătorul olandez Jurrien Timber, de la Ajax Amsterdam.

Arsenal a plătit pentru fundaşul de la Ajax o sumă care, conform presei olandeze, se învârte în jurul a 45 de milioane de euro. Clubul englez nu a precizat durata „contractului pe termen lung” parafat de Timber.

„Suntem foarte fericiţi că Jurrien ni s-a alăturat. Este un tânăr fundaş versatil, care se va integra în sistemul nostru şi va aduce un plus de calitate echipei noastre. Jurrien este un jucător tânăr, dar a realizat deja multe. A avut experienţa de a juca în turnee internaţionale majore de mai multe ori, ca să nu mai vorbim de trofeele pe care le-a câştigat cu Ajax”, a spus managerul lui Arsenal, Mikel Arteta.

Jurrien Timber (22 de ani), este produsul lui Ajax Amsterdam şi a evoluat în 15 meciuri pentru echipa naţională a Ţărilor de Jos, alături de care a jucat la Euro 2021 şi Cupa Mondială 2022.

Arsenal se află la al doilea transfer al verii, după aducerea lui Kai Havertz, de la Chelsea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele