Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Juventus Torino a făcut apel la CONI împotriva deciziei federaţiei italiene de penalizare cu 15 puncte

Juventus Publicat pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21037395/1/profimedia-0759320954.jpg

Juventus Torino a făcut apel la CONI împotriva deciziei federaţiei italiene de penalizare cu 15 puncte

Clubul Juventus Torino a depus apel la Comitetul Olimpic Italian (CONI) împotriva deciziei de penalizare cu 15 puncte, anunţată luna trecută de federaţia italiană.

Juventus cere anularea deciziei.

La 20 ianuarie, Federaţia Italiană de Fotbal a anunţat că gruparea Juventus Torino a fost penalizată cu 15 puncte, sancţiune care se aplică în actualul sezon, din cauza fraudelor contabile la unele transferuri de jucători.

În primăvara anului 2022, gruparea Juventus şi alte zece grupări fuseseră achitate în acest dosar, însă Curtea de Apel a federaţiei a acceptat solicitarea procurorului federal de redeschidere a dosarului, având în vedere elemente transmise de justiţia italiană.

Pe lângă sancţiunea primită de Juventus, mai mulţi foşti oficiali au primit suspendări. Dintre aceştia, Andrea Agnelli a fost suspendat doi ani, iar Fabio Paratici 30 de luni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele