Ultima oră
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm

Ce a spus antrenorul lui Juventus, după suspendarea lui Paul Pogba

Juventus Publicat pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21510983/1/profimedia-0775220823.jpg

Antrenorul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a declarat sâmbătă că fotbalul a pierdut "un jucător extraordinar" odată cu suspendarea de patru ani a lui Paul Pogba pentru dopaj.

"Din punct de vedere uman, mă întristează foarte mult şi mai ales din punct de vedere fotbalistic, fotbalul pierde un jucător extraordinar", a declarat Allegri într-o conferinţă de presă.

"Am fost destul de norocos să lucrez cu el, să-l antrenez, jucători ca el sunt foarte greu de găsit (...). Paul este un băiat fantastic", a adăugat el, precizând că i-a transmis un mesaj joi, când tribunalul antidoping italian a anunţat că l-a suspendare pentru patru ani pe campionul mondial din 2018.

Cu toate acestea, Allegri nu a dorit să revină asupra fondului cazului Pogba, întrucât "există o procedură în curs de desfăşurare", a amintit el.

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a reacţionat joi la suspendarea jucătorului de la Juventus, afirmând că "nu-şi poate imagina că Paul a avut intenţia sau dorinţa de a se dopa".

Pogba, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat pozitiv la testosteron în august 2023, în timpul primei etape a campionatului italian, deşi nu a participat la acel meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele