Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Kehinde Fatai şi-a găsit rapid echipă, după ce s-a despărţit de Oţelul Galaţi

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21479413/1/fatai.jpg

SC Oţelul Galaţi şi atacantul româno-nigerian Kehinde Abdul Feyi Fatai au ajuns la o înţelegere pentru încetarea relaţiilor contractuale, a anunţat clubul din Superligă.

Kehinde Abdul Feyi Fatai, atacant care va împlini 34 de ani luna viitoare, a sosit la Oţelul la finalul lunii februarie a anului trecut, când echipa era în liga secundă.

Fotbalist cu mare experienţă şi cu un CV însemnat, el a rămas în tricoul Oţelului şi pentru sezonul 2023-2024 al eşalonului de elită.

Fatai a mai jucat în România la Farul, Astra sau FC Argeş.

La scurt timp după ce s-a despărţit de gălăţeni, atacantul şi-a găsit echipă şi a fost prezentat oficial.

Fatai a semnat cu AEL Larissa, formaţie ce ocupă locul secund în liga a doua din Grecia. Nigerianul a semnat un acord pe un sezon şi jumătate.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri