Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

La vârsta de 39 de ani, Arjen Robben a reuşit o performanţă notabilă la maraton. “Este ceva foarte aproape de a câştiga un trofeu important în fotbal”

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21098084/1/robben.jpg

Fostul fotbalist Arjen Robben, în vârstă de 39 de ani, a participat la maratonul de la Rotterdam, el reuşind să încheie cursa în mai puţin de trei ore, relatează The Sun.

Robben a trecut linia de sosire după două ore, 58 de minute şi 33 de secunde.

“Sunt terminat, dar am reuşit. Pentru un sprinter ca mine, o astfel de distanţă este foarte mare. Dar îmi place sportulşi îmi plac provocările. Nu mai sunt sportiv de top, dar pot spune că este o performanţă atunci când poţi alerga un maraton în mai puţin de trei ore.

Este ceva foarte aproape de a câştiga un trofeu important în fotbal. Minunat. Am bifat asta”, a spus Robben după maraton.

Olandezul, care s-a retras din activitatea de fotbalist în 2021, a participat la maratonul de la Rotterdam şi în 2022, când a înregistrat timpul 3:13:57.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele