Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Lallana o părăseşte pe Liverpool. Aproape să devină coleg cu doi români

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 25 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19431707/1/lal.jpg

Adam Lallana (32 de ani) o va părăsi pe Liverpool în această vară, după mai bine de 6 ani petrecuţi la ”cormorani”.  Presa engleză anunţă că mijlocaşul e aproape de Brighton, formaţia lui Florin Andone şi Tudor Băluţă, care şi sezonul viitor se va lupta pentru evitarea retrogradării în Championship.

Aflat pe lista fotbaliştilor care vor pleca de pe Anfield la finalul actualei stagiuni pentru a prinde mai multe minute în altă parte, Lallana a vrut să fie parte a lotului care ridică deasupra capului trofeul din Premier League, aşteptat timp de 30 de ani de fanii cormoranilor. Marţi, negocierile dintre cele două părţi au ajuns la final, iar Jurgen Klopp şi-a exprimat admiraţia pentru mijlocaşul central: "Ştiu cât de mult e dorit Adam de alte cluburi pentru sezonul viitor, aşa că-i sunt recunoscător. Sunt bucuros că va fi cu noi până la finalul sezonului şi îşi va lua la revedere aşa cum merită. Nu există cuvinte în limba engleză pentru a exprima aportul pe care l-a avut Adam în timpul mandatului meu la Liverpool. Modul în care a tratat această prelungire a contractului spune totul despre el şi despre cum pune clubul pe primul loc. Vrea să fie aici şi să-şi termine treaba, iar faptul că nu a vrut să blocheze progresul altor jucători spune totul despre el. E fantastic că ne putem amâna trimiterea mesajelor de felicitare pentru finalul lunii iulie", a declarat managerul neamţ, pentru site-ul oficial al clubului.

Venit pe Anfield de la Southampton, în 2014, Lallana a avut multe probleme cu accidentările în perioada petrecută la viitoarea campioană a Angliei, dar, chiar şi aşa, pleacă de la Liverpool cu imaginea jucătorului care a ajutat echipa în multe momente grele. Un jucător de lot, experimentat, Lallana i-a fost de mare ajutor lui Klopp în ultimii ani, când, alături de Milner sau Henderson a fost un punct de echilibru, atât pe teren, cât şi în vestiar.
 
Un număr de 22 de goluri şi 22 de pase decisive a strâns Lallana în cele 178 de meciuri jucate pentru Liverpool, trecându-şi în CV Liga Campionilor, Supercupa Europei şi CM al Cluburilor.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele