Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

E gata! Cine îi va lua locul lui Klopp la Liverpool

Liverpool Publicat de Tudor Moisa pe 9 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21552898/1/fc-liverpool-1.jpg

Germanul Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool la finalul sezonului, iar speculaţiile privind înlocuitorul său au tot apărut în presa internaţională, dar şi în rândul fanilor.

În urmă cu doar câteva săptămâni, după ce Xabi Alonso a anunţat că nu va pleca de la Bayer Leverkusen, Fabrizio Romano a scris că favorit să îi ia locul lui Klopp este antrenorul formaţiei Sporting Lisabona, Ruben Amorim.

Se pare că Amorim şi Liverpool au negociat în ultima perioadă, iar cele două părţi au ajuns la un acord.

"Managerul Sporting Lisabona, Ruben Amorim, a ajuns la un acord verbal de principiu cu Liverpool.

Se spune că antrenorul de 39 de ani a discutat despre un contract pe o perioadă de trei ani pentru a deveni succesorul lui Jurgen Klopp. Sky Germania anunţat că urmează să fie încheiat un acord între cele două cluburi", au scris jurnaliştii de la Sky Sports.

Ruben Amorim a câştigat titlul de campion al Portugaliei în primul său sezon la clubul din Lisabona. De asemenea, tehnicianul de 39 de ani are avantajul de a vorbi foarte bine limba engleză.

Liverpool ar trebuie să le achite portughezilor 15 milioane de euro pentru serviciile lui Amorim. Rămâne de văzut dacă oficialii formaţiei din Premier League vor fi nevoiţi să achite clauza de reziliere sau se vor înţelege la un alt preţ cu Sporting.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele