Ultima oră
Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas” Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas”
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”
Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste Urcare importantă în clasamentul ATP pentru Andrei Rublev, după ce a câştigat la Madrid. Jucătorii români ocupă poziţii modeste

Liviu Ciobotariu, revenire de senzaţie în Superligă?

Superliga Publicat pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21520630/1/dinamo-bucuresti-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-31-07-2023.jpg

Nicolae Dică se desparte de FC Voluntari, după doar o lună şi jumătate! El a venit în locul tandemului Ilie Poenaru-Marin Dună.

Cei de la Digi Sport scriu că tehnicianul a fost demis, după ce ilfovenii au ajuns pe loc direct retrogradabil. Dică nu a bifat nicio victorie la Voluntari, obţinând 3 egaluri şi 4 eşecuri.

Acum FC Voluntari vrea să facă o schimbare pe banca tehnică, iar cei de la sport.ro au precizat că echipa din Ilfov este gată să îl readucă la club pe Liviu Ciobotariu, omul care a făcut rezultate bune în trecut la echipă. 

Totuşi, nu este sigur dacă Liviu Ciobotariu va accepta o asemenea ofertă, având în vedere că FC Voluntari este la retrogradare. 

Nicolae Dică nu credea că va pleca de la FC Voluntari, după ultimul meci din sezonul regular

Dică a vorbit despre situaţia sa de la echipă, după egalul cu ”U” Cluj, din ultima etapă a sezonului regular.

”De când am venit, eram la baraj, dar începe play-out-ul, sunt meciuri foarte importante, trebuie să fim pozitivi, să scoatem rezultate pozitive şi să urcăm în clasament.

Nu s-a întâmplat nimic, la fotbal e posibil orice, dar cum am spus şi înainte, am venit de o lună şi o săptămână, încercăm să facem nişte lucruri, echipa a avut momente bune, din păcate nu reuşim să marcăm din ocaziile pe care ni le creăm şi nu am acumulat puncte, dar am încredere în continuare în jucători.

Nu ştiu de unde apar aceste zvonuri, când am ajuns eu, nu s-a scris cu o zi înainte sau cu două zile, v-am surprins şi pe voi. Întotdeauna, când nu ai rezultatele aşteptate de conducere se poate întâmpla orice, dar eu muncesc în fiecare zi, încercăm să ne îndeplinim obiectivul, consider că nu e ok să schimbi antrenorul după o lună şi un pic”, a spus Dică, după remiza cu ”U” Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele