Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

Ludodgorets - Antwerp 1-2. Keşeru a bifat 12 minute, în timp ce Moţi a fost rezervă

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19561474/1/antw.jpg

Antwerp, fosta echipă a lui Ladislau Boloni a câştigat cu scorul de 2-1, pe terenul celor de la Ludodgorets, în prima etapă din grupele Europa League.

La învinşi, Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi au fost rezerve şi doar primul a fost introdus pe parcursul jocului, în minutul 78, prea târziu pentru a mai face diferenţa.

Campioana Bulgariei a deschis scorul îmediat după fluierul de start al reprizei secunde, prin Higinio, dar cei de la Antwerp au întors partida, graţie golurilor lui Gerkens şi Refaelov.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele