Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

Manchester City l-a achiziţionat pe belgianul Jeremy Doku. Suma achitată de ”cetăţeni” pentru a-l aduce

Manchester City Publicat pe 25 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21294923/1/doku.jpg

Manchester City l-a transferat pe jucătorul belgian Jeremy Doku, de la Rennes, pentru 55,4 milioane de lire sterline.

Acesta a semnat un contract pe cinci ani, Jucătorul de 21 de ani a marcat 10 goluri în 75 de apariţii în Ligue 1 în trei sezoane.

Doku, care are 16 selecţii pentru Belgia, a preluat tricoul cu numărul 11.

"Aceasta este o zi mare pentru mine, atât pe plan personal, cât şi profesional. City este cea mai bună echipă din fotbalul mondial, aşa că a mă alătura lor este special", a declarat Doku.

Doku devine a treia achiziţie de vară a lui Pep Guardiola, după ce mijlocaşul Mateo Kovacic a sosit pentru 25 de milioane de lire sterline de la Chelsea, iar fundaşul Josko Gvardiol, fostul apărător al lui RB Leipzig, s-a alăturat pentru 77 de milioane de lire sterline.

West Ham, Tottenham şi Chelsea au fost de asemenea interesate de semnarea lui Doku, care a marcat şapte goluri în 35 de meciuri în sezonul trecut.

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele