Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25% Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25%
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Sadiku dă lovitura pe final VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-2, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Sadiku dă lovitura pe final
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”

"Merită felicitaţi!". Concluziile lui Petrescu după 1-0 cu CS Mioveni

Superliga Publicat pe 12 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20504074/1/dan-petrescu-1.jpg


Învingători cu 1-0 pe teren propriu în faţa lui CS Mioveni, jucătorii CFR-ului au primit felicitări din partea lui Dan Petrescu pentru al şaptelea succes consecutiv fără gol primit în Casa Liga 1.
 
Antrenorul campioanei e conştient că elevii săi au acumulat oboseală după un alt plin şi scoate în evidenţă efortul depus de aceştia pentru a încheia anul cu bine:
 
"Cred că sunt 8 meciuri în care am câştigat fără să luăm gol, 7 în campionat şi unul în Europa. E o perioadă bună pentru noi, dar am suferit mult exact la ce mă aşteptam, la ce am văzut la Mioveni, apărare foarte bună şi contraatacuri excelente.
 
Eu mă aşteptam să aibă mai multe ocazii, pentru că aşa fac tot timpul, te lasă să crezi că domini şi apoi contraatac. Am pregătit meciul, dar nu ai cum să îi opreşti. Dacă ei fac bine chestia asta, o să o facă în continuare.
 
Şi fără puţin noroc, nu puteam câştiga, pentru că trebuie să recunoaştem că chiar am avut noroc azi. Vreau să felicit băieţii, pentru că le-am spus că 'dacă câştigaţi meciul ăsta, sunteţi eroi.
 
Meciul de azi, după nu ştiu câte meciuri jucate şi atâta oboseală şi pe un asemenea teren, credeţi-mă că nu e uşor. Şi băieţii merită felicitări.
 
Trebuie să recunosc că suntem toţi obosiţi, nu avem timp să ne odihnim deloc. Şi dacă veneam de la început, tot aşa era. Eram obişnuit cu ritmul ăsta, dar chiar simt că şi ei, la câte şedinţe video şi antrenamente facem, s-a simţit şi azi la meci.
 
E foarte greu să îi impresionezi mereu, să studiezi, să le spui ei să răspundă tactic. Mi se pare că rezultatele lui CFR de anul ăsta poate sunt cele mai bune din istoria clubului. După 20 şi ceva de meciuri, sau câte au fost, să ai numai victorii, eu cred că băieţii merită felicitaţi", a spus fostul fundaş dreapta, la interviul de după meci.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele