Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start! VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, astăzi, de la ora 13:30, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în play-out. Echipele de start!
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0, în direct pe Prima Sport 1! Chică-Roşă deschide scorul VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0, în direct pe Prima Sport 1! Chică-Roşă deschide scorul
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani

Mihaela Cambei a cucerit trei medalii la europenele de haltere şi a stabilit două recorduri

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

 

Sportivele

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21490942/1/cambei.jpg
din România au obţinut trei medalii de aur şi un bronz la Campionatele Europene de Haltere de la Sofia.

Mihaela Cambei a câştigat 3 medalii de aur şi stabilit două noi recorduri europene: unul de seniori şi U23 la totalul olimpic, cu 199 Kg, şi unul la stilul aruncat, la U23.
 
Vechiul record european la aruncat era de 106 kg şi îi aparţinea tot Mihaelei, de anul trecut, de la Erevan. Tot de atunci, sportiva noastră deţinea recordul continental la total, cu 198 kg.
 
La categoria 45 kg, Ioana Miron a obţinut medalia de bronz la aruncat, cu 85 kg. La smuls, a fost a şasea, cu 65 kg, iar la total s-a clasat a patra, cu 150 kg.
 
Campionatele Europenele de la Sofia sunt criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris. România participă la competiţie cu 13 sportivi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele