Ultima oră
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League
Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul” Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul”
VIDEO | “Nu o să sar în Dâmboviţa, nu o să fac nimic special, voi sta cu familia”. Mihai Pintilii, discurs foarte echilibrat VIDEO | “Nu o să sar în Dâmboviţa, nu o să fac nimic special, voi sta cu familia”. Mihai Pintilii, discurs foarte echilibrat
”Am simţit că va fi seara noastră”. Florinel Coman, artizanul unui sezon de poveste ”Am simţit că va fi seara noastră”. Florinel Coman, artizanul unui sezon de poveste
Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene” Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene”
VIDEO | Aşteptarea a luat sfârşit! FCSB o bate pe Farul şi e campioană după 9 ani. Sărbătoare pe Arena Naţională VIDEO | Aşteptarea a luat sfârşit! FCSB o bate pe Farul şi e campioană după 9 ani. Sărbătoare pe Arena Naţională

Mihai Rotaru şi Ion Crăciunescu, scandal monstru în direct la TV după Craiova - Rapid: ”Are nasul spart. Când aveţi meditaţii? Vreau să vin şi eu. Aţi devenit specialist aşa peste noapte!”

Superliga Publicat pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21514220/1/rps5470a.jpg
Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în ultimul meci din etapa a 29-a a Superligii.

Gazdele au marcat primele la Craiova, în minutul 30, atunci când Bancu a centrat de pe partea stângă, iar Alexandru Mitriţă a fost omul potrivit la locul potrivit catapultând balonul în plasă. 

În startul reprizei secunde, tot Mitriţă a ratat o şansă uriaşă, în minutul 47, trimiţând puţin pe lângă poartă la o greşeală a defensivei giuleştene. După numai două minute, Hromada a egalat, înscriind primul său gol pentru Rapid, din faţa porţii, la pasa lui Ermal Krasniqi.

După meci, Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate din meci. Fostul arbitru şi Mihai Rotaru au avut o discuţie în care s-au contrazis, iar fostul arbitrul nu a ezitat să îi răspundă omului cu banii din bănie. 

Rotaru susţine că Rapid nu ar fi trebuit să primească penalty după intervenţia lui Screciu asupra lui Krasniqi, chiar dacă fostul arbitru l-a contrazis.

Mihai Rotaru: ”Baiaram este cu nasul spart! La ei este uşor de dat penalty, iar la noi este greu de dat? Este o fază identică, la care nimeni nu a comentat atunci. În acel moment am fi avut un penalty la 1-1. Din punctul nostru de vedere, la primul este exclus să dai penalty. Nu a fost ofsaid, dar acolo este o luptă corp la corp. Screciu i-a dat patru metri în faţă atacantului de la Rapid şi a venit într-o luptă corp la corp. Ce ar fi trebuit să facă, să se dea la o parte, să nu joace mingea? Nu l-a lovit peste picioare, a fost o luptă umăr la umăr!”

Ion Crăciunescu: ”Domnule Rotaru, dumneavoastră ştiţi cum este lupta umăr la umăr?”

Mihai Rotaru: ”Nu vreau să discutăm acum, domnule Crăciunescu, pentru că avem cu totul şi cu totul alte opinii.”

Ion Crăciunescu: ”Bine, nu am arbitrat cât dumneavoastră şi poate de asta. Am înţeles!. Când aveţi meditaţii? Vreau să mă înscriu şi eu la dumneavoastră. Haideţi, că aţi devenit specialist aşa peste noapte. Am ceva eu cu dumneavoastră sau cu Universitatea Craiova?”, a adăugat Ion Crăciunescu, care nu a primit o replică de la Mihai Rotaru, la Digi Sport. 

Meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 şi înaintea ultimei etape din sezonul regular, Rapid e pe locul secund, cu 52 de puncte, la 12 puncte distanţă de liderul FCSB. Universitatea Craiova ocupă locul al patrulea, cu 46 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele