Ultima oră
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea
Carlos Alcaraz s-a retras de la turneul Masters 1000 care se va disputa la Roma Carlos Alcaraz s-a retras de la turneul Masters 1000 care se va disputa la Roma
Gestul făcut de Paul Iacob în Vinerea Mare, pentru fanul cu care a avut un conflict la meciul cu Universitatea Craiova Gestul făcut de Paul Iacob în Vinerea Mare, pentru fanul cu care a avut un conflict la meciul cu Universitatea Craiova

”Miroase a retrogradare”. Echipa din Superligă condamnată ”să pice” în Liga 2 | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 30 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21365744/1/fc-botosani-antrenament.jpg

FC Botoşani e cea mai slabă echipă din SuperLiga României. E ultima în clasament, iar luni a cedat şi în duelul cu Universitatea Cluj, scor 0-3, care s-a văzut în direct la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro! Moldovenii nu par să aibă mari şanse în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare.

Lucian Goian, fost fundaş, acum specialist Prima Sport, a declarat în emisiunea Fotbal Show că nu se aşteaptă ca FC Botoşani să se salveze de la retrogradare. Dacă nu se vor lua măsuri urgente în iarnă, atunci trupa pregătită de Dan Alexa va retrograda în Liga 2.

Problema e că, potrivit lui Goian, aceiaşi jucători greşesc meci de meci, iar Alexa nu are cu cine să îi înlocuiască în acest moment. 

”Miroase a retrogradare! În primul rând, Botoşani nu are cel mai slab lot, dar arată foarte, foarte rău! Şi defensiv arată foarte rău, greşeli mari. Cred că e o problemă pentru că aceiaşi jucători greşesc şi apar în primul 11. Înseamnă că nu sunt soluţii sau cei care sunt pe bancă nu prezintă încredere.

Aceiaşi jucător sunt cei care greşesc, nu ştiu, ceva se întâmplă. E o situaţie foarte grea la Botoşani şi, ca să spunem cum a spus un antrenor român, e nevoie de baghet magic”, a spus Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

U. Cluj, victorie contra FC Botoşani

Universitatea Cluj a învins în deplasare, cu 3-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci al etapei a 14-a din Superligă.

Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a dominat fără probleme meciul de la Botoşani, un meci în care nu s-a arătat nici un cartonaş galben. Dan Nistor a deschis scorul în minutul 9, iar în minutul 21 acelaşi Nistor a oferit pasa pentru reuşita de 2-0 a lui Valentin Gheorghe. Andrei Miron a închis tabela, în minutul 57 şi clujenii s-au impus cu 3-0 şi bifează al şaselea meci consecutiv fără înfrângere.

În clasament, ”U” Cluj se află pe locul 8, cu 19 puncte, în timp ce FC Botoşani rămâne ”lanterna roşie” a Superligii, cu 6 puncte şi fără victorie în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele