Ultima oră
Măldărăşanu a răbufnit, după ce Hermannstadt a întrerupt seria de 20 de meciuri fără eşec acasă. ”Lumea poate să comenteze ce vrea” Măldărăşanu a răbufnit, după ce Hermannstadt a întrerupt seria de 20 de meciuri fără eşec acasă. ”Lumea poate să comenteze ce vrea”
VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova 1-0, în direct la Prima Sport 1! Luckassen deschide scorul în startul partidei VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova 1-0, în direct la Prima Sport 1! Luckassen deschide scorul în startul partidei
Jaqueline Cristian a acces în turul doi al calificărilor la Roma Jaqueline Cristian a acces în turul doi al calificărilor la Roma
”Din când în când, trebuie să fim şi noi şmecheri”. Tony, aproape să o salveze pe Poli Iaşi ”Din când în când, trebuie să fim şi noi şmecheri”. Tony, aproape să o salveze pe Poli Iaşi
Un fotbalist a fost rănit într-un atac cu acid la un centru comercial Un fotbalist a fost rănit într-un atac cu acid la un centru comercial
Mihai Iosif, moment de sinceritate la luni de zile după ce a fost dat afară de la Rapid: ”Ca Di Caprio în Titanic. Mâncat de rechini” Mihai Iosif, moment de sinceritate la luni de zile după ce a fost dat afară de la Rapid: ”Ca Di Caprio în Titanic. Mâncat de rechini”

MM Stoica a desemnat jucătorul care a făcut diferenţa în derby-ul din Superliga. ”Acum l-a cărat tot meciul”

Champions League Publicat pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21520646/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb-1.jpg

Mihai Stoica a evidenţiat jucătorul care a făcut diferenţa în derby-ul Craiovei, încheiat cu victoria Universităţii Craiova cu 2-1.

Universitatea Craiova a întrecut duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, în ultima etapă a sezonului regular.

FCU Craiova a marcat în minutul 45+4, când Bahassa a centrat de pe dreapta, Căpăţână a respins greşit şi Aurelian Chiţu a înscris.

Echipa lui Petev a fost mai energică în partea secundă. Alexandru Mitriţă a egalat în minutul 70, când l-a lobat pe Robert Popa, pentru ca şapte minute mai târziu Baiaram să înscrie golul victoriei oaspeţilor. 

MM Stoica a comparat felul în care s-au prezentat jucătorii de bază a celor două formaţii: Juan Bauza şi Alexandru Mitriţă. Cel din urmă l-a surprins plăcut pe managerul lui FCSB, care a apreciat disponibilitatea la efort arătată de mijlocaşul Universităţii Craiova. 

”Chiar dacă se supără Adrian Mititelu, n-aş vrea să se supere pentru că e o opinie personală, ştiu că ţine foarte mult la jucătorii lui. Aş face o paralelă între cei doi decari. OK, Mitriţă n-are numărul 10, dar el e decarul Craiovei lui Rotaru. 

Efortul pe care l-a făcut Mitriţă fără minge şi efortul pe care l-a făcut Bauza fără minge. Doi jucători foarte buni, Bauza cu mingea la picior este un jucător magnific. Aici s-a făcut diferenţa. 

Nu l-am văzut niciodată pe Mitriţă încercând să faulteze, să oprească o acţiune a adversarului. El, de regulă, cânta la pian, acum l-a cărat tot meciul şi am apreciat chestia asta extraordinar”, a spus MM Stoica, la OrangeSport.ro

mail-share icon Email
viewscnt