Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

MM Stoica l-a taxat pe Guardiola, după primele 45 de minute din City - Lyon: "E inexplicabil ce face"

Manchester City Publicat pe 15 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/19452630/1/mm-stoica.jpg

Mihai Stoica nu îşi explică modul în care antrenorul celor de la Manchester City, Pep Guardiola, a abordat partida cu Olympique Lyon, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Oficialul celor de la FCSB se declară fan al antrenorului spaniol, însă crede că Guardiola a greşit tactica în meciul de sâmbătă seară, în care echipa sa a fost condusă la pauză de Lyon.

"Sunt mare fan Guardiola, dar ce face azi e inexplicabil. Nu te poţi califica doar cu De Bruyne şi Sterling, chiar dacă joci contra lui Jack Sparrow", a notat MM Stoica, într-o postare pe Facebook.

Manchester City, eliminată de Lyon, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Manchester City a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, sâmbătă, la Lisabona, cu scorul de 3-1 (1-0), de Olympique Lyon. Echipa franceză este pentru a doua oară în penultimul act, după ediţia 2009/2010.

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele