Ultima oră
"O să îi facem absolut toate poftele. Nu îl rugăm decât un singur lucru". Neluţu Varga, mesaj ferm pentru Dan Petrescu | VIDEO EXCLUSIV "O să îi facem absolut toate poftele. Nu îl rugăm decât un singur lucru". Neluţu Varga, mesaj ferm pentru Dan Petrescu | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc campioana României VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc campioana României
VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova, astăzi, de la 18:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial pentru olteni VIDEO | UTA Arad - FCU Craiova, astăzi, de la 18:00, în direct la Prima Sport 1! Meci crucial pentru olteni
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot urca pe primul loc în play-out VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot urca pe primul loc în play-out
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis

Mutu nu a mai stat pe gânduri şi a dat cărţile pe faţă când a fost întrebat despre patronul de la CFR: ”Nu prea sunt multe de vorbit cu el”

CFR Cluj Publicat pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21556016/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-2-03-2024-3.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, marţi seara, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

La conferinţa de presă, Adi Mutu a fost foarte supărat. Antrenorul a anunţat că se va gândi şi va lua o decizie dimineaţa. Miercuri dimineaţa, antrenorul a anunţat că şi-a dat demisia de la CFR. Mutu susţine că nu a putut să treacă peste această umilinţă. 

După partida dintre Rapid şi CFR, Adi Mutu a oferit mai multe declaraţii. Fostul mare internaţional susţine că nu regretă decizia luată, deoarece nu ar mai fi putut să se vadă cu jucătorii după acel rezultat. 

După mai multe zile, fostul mare internaţional a făcut noi dezvăluiri. Mutu susţine că nu a discutat de atunci cu Neluţu Varga, dar că o va face. 

”Nu prea sunt multe de vorbit cu el”

”(n.r. Cum a fost noaptea de după meci?) Liniştită. Am închis ochii cât am putut. Dimineaţă, la 10:00, eram deja la birou şi, în afară de Neluţu Varga, era tot stafful. Era toată conducerea, în afară de el.

Am dormit câteva ore. Dar nu e nicio tragedie. E sport până la urmă. Am trecut peste. E suma deciziilor mele şi sunt lucruri care contează mult mai mult decât că îmi dau eu demisia. Vor veni şi rezultatele bune, dar eu nu fac o tragedie din tot ce se întâmplă.

(n.r. Te-ai simţit trădat în noaptea aia?) Nu pot spune că da sau nu. Aş face un titlu mare dacă aş spune lucrul ăsta. Se scoate din context. Sunt anumite înfrângeri peste care unii antrenori, unii oameni, nu pot să treacă. 

(n.r. Ai mai vorbit cu Neluţu Varga?) Nu. Nu prea sunt multe de vorbit. O să vorbim când o să mai treacă timpul. O să mai treacă 5 zile şi o să vorbim. N-au trecut 5 luni, au trecut doar 5 zile. Nu m-a sunat, dar nici eu nu l-am sunat. O să vorbim, nu e problemă”,  a declarat Adi Mutu, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele