Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Ne-am înţeles”. FC Botoşani îşi vinde un om de bază

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 8 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21454413/1/bot.jpg

Fundaşul central Junior Pius (28 de ani) va fi cedat de FC Botoşani unei formaţii din liga a doua din Portugalia. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a anunţat că nu este o sumă de transfer mare, dar măcar obţine ceva, în contextul în care la vară putea pleca liber de contract.

Nigerianul a bifat 17 partide şi a oferit o pasă de gol în acest sezon din Superliga.

Am tot discutat cu Pius în ultimele zile, iar el ne-a spus clar că îşi doreşte să plece de la FC Botoşani. Am stat şi am analizat mai bine situaţia lui şi am ajuns la concluzia că dragoste cu forţa nu se poate. Iar dacă eu nu îi dau drumul acum, atunci îl voi pierde gratis la vară. El se află în ultimele şase luni de contract cu FC Botoşani.

Ne-am înţeles cu o formaţie din Liga 2 din Portugalia. Am luat legătura acolo, iar acum aşteptăm şi oferta scrisă. Suma nu e mare, dar e mai bună decât nimic la vară. El a avut şi o ofertă din Belgia. În două-trei zile cred că vom semna actele cu echipa din Portugalia”, a declarat Iftime, pentru ProSport.

Apărătorul de 1,93 m şi-a început cariera la grupele de juniori şi tineret de la FC Porto, după care a evoluat pentru Desportivo Aves, Cesarense, Sanjoanense, Tondela, Paços de Ferreira (Portugalia), Royal Antwerp şi Sint-Truiden (Belgia).

Cariera lui nu este lipsită de trofee. În anul 2019, acesta a promovat cu gruparea Paços de Ferreira în prima divizie portugheză de pe primul loc, cucerind, astfel, trofeul Liga Portugal 2, iar un an mai târziu şi-a adăugat în palmares, alături de Antwerp, Cupa Belgiei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri