Ultima oră
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei

NEWS ALERT | Dan Petrescu este aşteptat la Cluj

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21546358/1/dan-petrescu-jeonbuk.jpg

CFR Cluj a fost umilită de Corvinul Hunedoara, marţi, scor 4-0.

La finalul partidei, Adrian Mutu a declarat că ia în calcul să demisioneze şi că decizia ar urma să o ia în cursul zilei de miercuri.

Astăzi, antrenorul a anunţat, la Fanatik, că şi-a prezentat demisia. Favorit să îi ia locul în Gruia este Dan Petrescu, iar fanii ardelenilor au motiv de bucurie după ultimul rezultat înregistrat de acesta în Coreea de Sud. 

În urmă cu doar câteva minute, s-a încheiat, scor 2-0, meciul dintre Jeju şi Jeonbuk. Deja pe făraş în urma ultimelor rezultate, este aproape sigur că Dan Petrescu va fi demis după această înfrângere.

Astfel, Dan Petrescu are cale liberă spre Cluj. Un anunţ oficial din partea formaţiei din Gruia, cu privire la Adrian Mutu, este aşteptat în cursul acestor zile, poate chiar astăzi. Rămâne de văzut dacă Neluţu Varga îl va aduce, din nou, pe Dan Petrescu la echipă. Cert e că sunt şanse foarte mari ca acest scenariu să se concretizeze.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele