Ultima oră
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit

NEWS ALERT | După Daniel Niculae, încă o persoană importantă a fost ridicată de mascaţi!

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21523953/2/fani-rapid.jpg

Ştirea momentului este ridicarea lui Daniel Niculae de către mascaţi.

Mai multe persoane din galeriile de fotbal au fost săltate şi se pare că nu a scăpat nici Liviu Ungurean, poreclit Bocciu.

Informaţia a fost dezvăluită de către Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

”Cred că e o glumă! Nu se poate aşa ceva! Am văzut că domnul Şucu a zis ceva de arme şi muniţii. Am aflat şi eu mai multe acum şi e vorba de torţe şi petarde. De la meciul Rapid cu FCSB a pornit totul.

Din ce ştiu eu, l-au ridicat şi pe Bocciu. Iar Rapid primeşte o lovitură chiar înainte de play-off. Mă gândesc însă la săracul Niculae! Ce o fi în capul şi în sufletul lui acum”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele