Ultima oră
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană

Norah Jeruto, campioana mondială la 3000 m obstacole, a fost suspendată pentru încălcarea regulamentului antidoping

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21089659/1/jeru.jpg

Atleta kazahă de origine kenyană Norah Jeruto, campioana mondială en titre la 3000 m obstacole, a fost suspendată provizoriu pentru încălcarea regulamentului antidoping, a anunţat, vineri, Unitatea de Integritate a Atletismului.

Sportiva a fost suspendată, potrivit site-ului athleticsintegrity.org, pentru folosirea unei substanţe/metode interzise.

În vârstă de 27 de ani, Jeruto a câştigat medalia de aur la 3000 de metri obstacole la Campionatele Mondiale de atletism de la Eugene (SUA), în iulie 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele