Ultima oră
Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion” Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion”
A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV
Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Farul - Sepsi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Safranko înscrie în secunda 66! VIDEO | Farul - Sepsi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Safranko înscrie în secunda 66!
VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz
”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj ”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj

Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21565098/1/djo.jpg

La fel ca anul trecut, numărul 1 mondial Novak Djokovici nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid şi se va concentra pe turneul de la Roma (6-19 mai) pentru a se pregăti pentru Roland Garros, relatază L'Equipe.

Învins în urmă cu o săptămână de Casper Ruud în semifinalele turneului Masters 1000 de la Monte-Carlo, doar al treilea său turneu din acest an, Novak Djokovici este nevoit să se retragă de la Masters 1000 de la Madrid, care începe miercuri. Această retragere a fost confirmată sâmbătă de jurnalistul sârb Sasa Ozmo.

Anul trecut, sârbul în vârstă de 36 de ani a fost nevoit să se retragă de la turneul spaniol din cauza unui disconfort la cotul drept. Acest lucru nu l-a împiedicat să câştige Roland Garros câteva săptămâni mai târziu. 

Numărul 1 mondial este aşteptat să se îndrepte spre Roma (6-19 mai) pentru a se pregăti pentru Grand Slam-ul francez (26 mai-9 iunie).

În absenţa sa, italianul Jannik Sinner, numărul 2 mondial, devine cap de serie numărul 1 la Madrid, iar francezul Luca Van Assche, primul pe lista de aşteptare, intră direct pe tabloul principal.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele