Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

”Nu am simţit nivelul de profesionalism”. Un fost mare atacant român desfiinţează mirajul fotbalului din Golf | VIDEO EXCLUSIV

Special Publicat de Daian Cutu pe 29 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21540792/2/qat.jpg

Ştirea momentului în fotbalul românesc a fost plecarea lui Gică Hagi la un club din Qatar!

Cei de la Farul au reacţionat prompt şi au precizat că nimic nu este adevărat şi că Hagi nu va pleca, chiar dacă în trecut a menţionat faptul că ar dori să aibă o experienţă şi la altă echipă.

Pe lângă Denis Alibec, România a mai avut un atacant în fotbalul qatarez. Este vorba despre Claudiu Keşeru, ce a îmbrăcat tricoul lui Al-Gharafa.

Retras de curând, Keşeru (37 de ani) nu s-a declarat impresionat de fotbalul din Golf, singura sclipire în viziunea sa fiind dată de Arabia Saudită, unde au ajuns staruri pe sume uriaşe.

”Nu am simţit nivelul de profesionalism pentru vârsta respectivă. E clar că la 34-36 de ani te duci pentru aspectul financiar.
 
Nu îl văd pe Hagi să meargă acolo. E implicat la Farul cu totul, toate lucrurile le-a pus la punct. În momentul de faţă, ţinând cont de transferurile făcute în Arabia Saudită mergi pentru bani, dar totuşi, fotbaliştii sunt de calibru. Mergi acolo şi faci un compromis.

În Qatar şi Emirate e altceva. Nu cred că aceste ţări au ajuns la nivelul din Arabia Saudită.

Fizic este peste nivelul Ligii 1, dar tehnic nu. Au o calitate nativă la nivel de rezistenţă. Eu am dat 10 goluri în 10 meciuri la o echipă de mijlocul clasamentului. Simţeam că trag pentru cineva care nu voia să progreseze.

Parcă luptam cu morile de vânt. Eram 3 străini şi făceam diferenţa. Am mers la Al-Sadd (n.r. cea mai puternică echipă din Qatar), ne-au dat 4-1!”
, a dezvăluit Keşeru, pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele