Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21560191/1/gala-fotbalului-romanesc-3-12-2013.jpg

FCSB este aproape de cucerirea titlului, iar mulţi oameni din fotbal îi consideră pe Olaru şi Coman drept cei mai buni jucători din Superligă.

De asemenea, Mitriţă a fost un alt fotbalist despre care s-a vorbit că ar putea să fie cel mai bun din România. Totuşi, Dumitru Dragomir îl consideră pe Matei Ilie peste ceilalţi jucători din Superligă.

Foştul preşedinte LPF este de părere că tânărul fotbalist al celor de la CFR Cluj valorează 7 milioane de euro şi s-ar putea impune fără probleme în Premier League.

“Lixandru şi Şut sunt de bani mulţi. Trebuie să îi iei pe amândoi. Aş da 10 milioane de euro pe cei doi. Atât aş da eu. Florinel Coman costă în jur de 5-6 milioane de euro, Mitriţă, 3-4. 

Otele este şi el de 3-4 milioane, ca şi Bîrligea, e tânăr. Matei Ilie merge spre 7 milioane de euro. Cu cine vorbiţi voi? Este peste toţi. Are 20 de ani, 1,90 şi ceva, de picior stâng.

Se duce în Anglia şi joacă. Eu zic că acum e de nivelul lui Drăguşin. Da, l-am pus peste Coman. Eu spun peste 7 milioane. De departe cel mai potenţial dintre jucătorii români.

La preţ mare l-aş pune şi pe portarul de la Steaua. Târnovanu, cam 4-5 milioane de euro. Baiaram este de 1-2 milioane de euro.  Rrahmani este atacant de 1,5 milioane de euro.

Krasniqi este de 500-600.000 de euro, iar Bauza ar fi de 1,5 milioane de euro. Louis Munteanu este de peste 1,5 milioane de euro, se poate duce în 3 milioane de euro. Otele e jucător de forţă, de asta e peste Munteanu.

Cojocaru de la Farul se poate duce acum peste 3 milioane de euro. Lasă acum, în viitor nu ştiu. Otele nu poate să joace cu mijlocaşii pe care îi are. E jucător de campionatul englez sau german”, a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele