Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

"Nu vă e ruşine? Ce vrei, Vassaras, mai mult de atâta?! Suntem în haită?". Cristi Balaj a lansat un atac furibund după remiza de la Sfântu Gheorghe | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 29 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21541021/1/gala-afan-2019-20-08-2019.jpg

CFR Cluj a remizat cu Sepsi, scor 1-1, vineri seară.

La finalul meciului, Cristi Balaj a intervenit telefonic, în cadrul emisiunii Fotbal Show. Preşedintele ardelenilor a lansat un atac furibund la adresa lui George Găman, cel care a arbitrat partida de la Sfântu Gheorghe. Balaj nu l-a scăpat din vizor nici pe Kyros Vassaras.

Reacţia lui Cristi Balaj se datorează unei faze controversate din debutul partidei. Niczuly l-a faultat pe Bîrligea în careu, la scorul de 0-0, dar nici George Găman şi nici arbitrii din camera VAR nu au dictat penalti.

"Am primit lovituri de pedeapsă împotriva noastră pentru contacte mai puţin sancţionabile. Aici îl avem pe Bîrligea, care fuge pe lângă portarul de la Sepsi, Niczuly şi îi dă cu mâna dreaptă peste picior, îi împiedică deplasarea.

Niczuly dă cu mâna dreaptă peste piciorul stâng a lui Bîrligea! Îi dă peste picior! Eu am înţeles că nu vede arbitru  ... ce trebuie să facă? Să îi rupă piciorul? Îi dă cu mâna peste piciorul stâng. La Galaţi am primit un penalti împotriva noastră pentru ceva mult mai puţin.

Ce facem? Un egal care favorizează echipele cu care ne luptăm. Minutul 4, aşa am început noi meciul! În minutul 4, cu penalti împotriva noastră neacordat! În momentul în care un jucător este în alergare, în viteză mare, mingea e în apropierea lui, dacă nu cade dă cu latul spre poartă, dacă nu e împiedicat.

E în posesia mingii, dă cu mâna peste piciorul stâng, ce vreţi mai mult de atâta?! Kyros Vassaras, ce vrei mai mult de atâta?! Zi, Vassaras, ce doreşti mai mult de atâta?! O să vi să spui că Bîrligea a simulat sau a căzut uşor sau i s-au înmuiat genunchii. Nu vă e ruşine? Ce vrei, Vassaras, mai mult de atâta?!

Uită-te la faza de la Galaţi, la care s-a dat penalti împotriva noastră şi s-a stabilit scorul final. Am să vă rog frumos să puneţi faza de la Galaţi! Să vadă lumea ce penalti a dat împotriva noastră Chivulete şi nu am zis nimic!

Avem şi VAR-ul. Ce facem, avem haită? Suntem în haită? Asta suntem? Dacă greşeşte arbitru atunci greşeşte şi cel din camera VAR? Poţi să nu vezi, dar ai arbitru VAR care este obligat să revină", a fost reacţia lui Cristi Balaj, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele