Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

O nouă echipă pentru Mattia Montini, fost atacant la Dinamo şi Astra Giurgiu

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21479648/1/montini.jpg

Mattia Montini (31 de ani) a ajuns la echipa cu numărul 16 din CV. Atacantul ce a trecut pe la Dinamo şi defuncta campioană Astra Giurgiu a semnat cu Trapani, ce evoluează în Serie D.

Sicilienii sunt pe primul loc în clasament şi au şanse mari la promovare.

”Reîmprospătare în atac. A sosit Mattia Montini. Din promoţia '92, acesta vine liber de contract. Are numeroase apariţii în Serie C.

Bine ai venit la Trapani, Mattia”,
este comunicatul celor de la Trapani.

Atacantul a mai trecut în carieră pe la: AS Roma, Benevento, Feralpisalo, Cittadella, Juve Stabia, Arezzo, Pro Patria, Monopoli, Bari, Livorno, Widzew Lodz şi Cerignola.

După o experienţă la Dinamo, Montini s-a lovit de probleme financiare şi la Astra, înainte de retrogradare, şi nu e deloc mulţumit de modul în care conducătorii din Superliga se comportă cu jucătorii lor, mai ales la echipele din al doilea pluton:
 
"În România nivelul campionatului este unul foarte bun, dar nu îmi place faptul că, în afară de 4-5 echipe, restul toate au întârzieri salariale mari şi cluburile nu pun la dispoziţie condiţii optime pentru a face performanţă 100%", a mai punctat italianul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri