Ultima oră
CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din play-offul Ligii Campionilor! CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din play-offul Ligii Campionilor!
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali anunţă că atacantul e dorit de FC U Craiova Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali anunţă că atacantul e dorit de FC U Craiova
Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO

O nouă variantă pentru Maxim: dorit de Fenerbahce, după ce a ratat transferul la Beşiktaş!

Stranieri Publicat pe 5 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20276522/1/eydkopixmagmodd.jpg


Alexandru Maxim (30 de ani) are şanse mici să rămână la Gaziantep în această vară. După ce a ratat transferul la Beşiktaş, românul a intrat pe lista celor de la Fenerbahce!
 
La un moment dat, Maxim era ca şi dat sub comanda lui Sergen Yalcin la Beşiktaş, campioana Turciei, însă başkanii clubului din Istanbul s-au răgzândit în ultimul moment şi au refuzat mutarea. Însă "Max" e în continuare un jucător dorit şi ar putea ajunge chiar la rivala lui Beşiktaş!
 
"Fenerbahce e interesată de transferul lui Alexandru Maxim, fotbalistul de 30 de ani de la Gaziantep FK, care a avut un sezon de succes!", scriu cei de la olaymedya.com.
 
Potrivit informaţiilor oferite de presa din Turcia, Gaziantep ar fi pregătită să-l vândă pe Maxim în momentul în care va avea o ofertă în jurul a trei milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele