Ultima oră
Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A
Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie
VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul
VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul! VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul!
Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb
VIDEO | Eugen Trica aduce revirimentul la FCU Craiova! ”Să nu ne îmbărăm cu apă rece, am câştigat doar prima finală” VIDEO | Eugen Trica aduce revirimentul la FCU Craiova! ”Să nu ne îmbărăm cu apă rece, am câştigat doar prima finală”

”O să fie un nou început, azi am arătat ca o echipă”. A revenit optimismul la Dinamo

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21490920/1/farul-constanta-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-12-02-2024-1.jpg

Dinamo Bucureşti a trecut în deplasare, cu 2-0, de echipa campioană a României, Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a 25-a din Superliga.

Căpitanul lui Dinamo, Răzvan Patriche, a declarat că victoria de pe terenul Farului poate fi declicul care să aducă salvarea ”câinilor”.

”Sper că o să fie un nou început, azi am arătat ca o echipă, am fost uniţi, ne-am luptat pentru fiecare minge şi zic că s-a văzut. Ne bucurăm, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, nu am rezolvat nimic. Dar dacă jucăm aşa, zic că ne îndeplinim obiectivul.

I-am surprins azi cu atitudine, agresivitate, un grup unit, cu toţii tragem la aceeaşi căruţă. Noi vom lupta până la sfârşit în fiecare meci şi zic că dacă vom juca aşa, cu inimă, vom rămâne în Liga 1.

Le mulţumim fanilor, mereu sunt alături de noi, au încercat să facă tot ce ţine de ei, ne bucurăm de această victorie. Sunt şi ei fericiţi, de atât timp nu ne-am mai bucurat, am uitat să ne bucurăm, în seara asta ne vom bucura şi de mâine începem din nou munca”
, a spus Patriche.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele