Ultima oră
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

Ostapenko a triumfat la Linz şi a bifat al doilea său trofeu din acest an

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21482337/1/ost.jpg

Jelena Ostapenko, favorită 1, a devenit, duminică, prima jucătoare care a câştigat două titluri la simplu în circuitul WTA în acest an.

Ostapenko a învins-o pe Ekaterina Alexandrova, cap de serie numărul 2, scor 6-2, 6-3, şi a câştigat turneul Upper Austria Ladies Linz.

Într-o confruntare între două foste finaliste învinse de la Linz, Ostapenko, finalista din 2019, a avut nevoie de doar 70 de minute pentru a o învinge pe Alexandrova, finalista din 2018, şi a culege al optulea titlu WTA de simplu din carieră.

Ostapenko a triumfat în acest an şi la Adelaide.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele