Ultima oră
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor
Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid

Patronul lui CFR Cluj a oferit detalii din culisele negocierilor cu Dan Petrescu. ”Ne leagă şi o relaţie specială”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21559286/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-1-05-2023-1.jpg

FCSB s-a impus în deplasare, scor 1-0, cu CFR Cluj, în etapa a patra din play-off-ul Superligii.

Diferenţa dintre liderul FCSB şi echipa de pe locul secund este de 13 puncte.

Jurnalistul Horiva Ivanovici a dezvăluit la Fanatik Superliga că Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj.

”Bursucul” s-a înţeles cu patronul Nelu Varga pentru un contract pe 3 ani şi va prelua echipa după terminarea acestui sezon.

Omul de afaceri a dezvăluit că negocierile s-au purtat foarte uşor, între el şi reputatul tehnician fiind o prietenie strânsă.

Varga a anunţat că urmează pregătirea strategiei pentru sezonul viitor, în care obiectivul celor de la CFR cu Petrescu pe bancă este titlul!

”Am bătut palma cu Dan Petrescu! Negocierile au durat foarte puţin, ne leagă şi o relaţie specială, de respect şi de prietenie. Dan Petrescu a semnat deja un contract pe trei ani cu CFR Cluj, dar începând din vară. Vrea să se mai odihnească. În perioada aceasta nu a dorit să preia echipa.

Acum vrem să creionăm o strategie care să ne ajute să fim campioni în sezonul viitor. Suntem foarte, foarte fericiţi că «antrenorul titlu» s-a întors acasă, adică aici, la Cluj, şi suntem siguri că o să avem aceleaşi performanţe pe care le-am avut întotdeauna cu acest tehnician formidabil. Da, pot să vă confirm oficial, Dan Petrescu este la CFR Cluj din vară”, a spus Varga, pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele