Ultima oră
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV
Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV
Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist” Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist”
Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid
Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025 Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025

Patronul lui Dinamo Kiev i-a trimis o scrisoare lui Gigi Becali! Mihai Stoica a făcut dezvăluirea în direct

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 24 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20650176/1/becali3.jpg

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit în direct că Gigi Becali a primit o scrisoare de la oligarhul Igor Surkis, patronul formaţiei Dinamo Kiev. 

Miliardarul ucrainean a ţinut să-i mulţumească lui Becali pentru că a acceptat să găzduiască echipa U19 a clubului său, dar şi mulţi alţi refugiaţi din Ucraina.

„A venit (n.r. Sergiy Sydorchuk, căpitanul lui Dinamo Kiev), a vizitat căminul în care sunt refugiaţii… refugiatele, pentru că majoritate sunt femei cu copii, peste 90%, a stat de vorbă cu cei de acolo. 

A văzut condiţiile, sunt foarte bune. Este un cămin care este nou-nouţ şi care le va sta la dispoziţie atâta timp cât vor avea nevoie. 

Chiar am primit o scrisoare de la Igor Surkis, mai devreme, pentru a ne mulţumi. 

Gigi, pentru gestul pe care-l face… Îţi dai seama că Gigi ajuta refugiaţi anonimi, cum să nu facă un gest pentru o echipă de fotbal? Şi ce echipă de fotbal… Chiar ne bucurăm că vin, condiţiile sunt, repet, foarte bune”, a spus MM Stoica la Telekom Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele