Ultima oră
Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei

Pedeapsă severă pentru starul lui VfB Stuttgart! Omul de 25 de milioane de euro a jucat cu acte false

Bundesliga Publicat pe 11 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20241975/1/silas-katompa-mvumpa-924x600-1.jpg

Federaţia Germană de Fotbal a anunţat, vineri, că fotbalistul echipei VfB Stuttgart, Silas Katompa Mvumpa, care a jucat mult timp sub numele de Silas Wamangituka, a fost suspendat trei luni.

Suspendarea lui este în vigoare până la 11 septembrie. El a primit şi o amendă de 30.000 de euro pentru folosirea de identitate falsă.

Congolezul Silas Wamangituka, care a marcat 11 goluri în sezonul recent încheiat al primei ligi germane cu VfB Stuttgart, a jucat sub o identitate falsă, fiind manipulat de fostul său agent, au anunţat clubul şi jucătorul.

Cetăţean al RD Congo, atacantul care a trecut prin Belgia, unde a dat un test la Anderlecht în 2017, apoi pe la Paris FC (liga a doua franceză) se numeşte de fapt Silas Katompa Mvumpa. S-a născut în octombrie 1998 şi nu în 1999, aşa cum indică actele sale false.

"Motivele (pentru această manipulare) nu sunt legate de dreptul lui de şedere", a precizat VfB Stuttgart, care a anunţat că vrea să-şi apere pe deplin jucătorul, care a fost "victima unui complot".

Potrivit clubului german, fostul agent al jucătorului îl plasase practic sub tutela sa, confiscându-i actele şi administrându-i banii. Schimbarea identităţii a avut drept scop să-l facă vulnerabil pentru şantaj şi să-l ţină departe de anumite contacte din Congo.

După ce s-a despărţit recent de agent, tânărul recrutat în 2019 de Stuttgart a decis să admită totul de unul singur.

"Am trăit în ultimii ani într-o angoasă permanentă şi am fost foarte îngrijorat de familia mea din Congo", a explicat el, dezvăluind situaţia sa.

"Să fac publică povestea mea a fost un pas dificil pentru mine", a dăugat el.

După sezonul său de succes din Bundesliga, valoarea de piaţă a extremei de 22 de ani a explodat. Acum este estimat la 25 de milioane de euro, ceea ce îl face potenţial cel mai scump jucător al clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele