Ultima oră
”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV ”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV
Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV Ionuţ Rada, dezamăgit de deznodământul primei semifinale din Liga Campionilor. ”Îmi doream PSG” | VIDEO EXCLUSIV
Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist” Rapid a anunţat numele noului director sportiv. ”Cred că acest început de drum este unul destul de optimist”
Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid Lovitură stelară pregătită de Dan Şucu! Presa engleză anunţă cine e super antrenorul pe care îl vrea la Rapid
Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025 Naţionala de handbal a României, victorie mare, în faza play-off a CM din 2025
Un mare fotbalist francez îl sfătuieşte pe Mbappe să plece în Arabia Saudită Un mare fotbalist francez îl sfătuieşte pe Mbappe să plece în Arabia Saudită

Pedeapsă severă pentru starul lui VfB Stuttgart! Omul de 25 de milioane de euro a jucat cu acte false

Bundesliga Publicat pe 11 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20241975/1/silas-katompa-mvumpa-924x600-1.jpg

Federaţia Germană de Fotbal a anunţat, vineri, că fotbalistul echipei VfB Stuttgart, Silas Katompa Mvumpa, care a jucat mult timp sub numele de Silas Wamangituka, a fost suspendat trei luni.

Suspendarea lui este în vigoare până la 11 septembrie. El a primit şi o amendă de 30.000 de euro pentru folosirea de identitate falsă.

Congolezul Silas Wamangituka, care a marcat 11 goluri în sezonul recent încheiat al primei ligi germane cu VfB Stuttgart, a jucat sub o identitate falsă, fiind manipulat de fostul său agent, au anunţat clubul şi jucătorul.

Cetăţean al RD Congo, atacantul care a trecut prin Belgia, unde a dat un test la Anderlecht în 2017, apoi pe la Paris FC (liga a doua franceză) se numeşte de fapt Silas Katompa Mvumpa. S-a născut în octombrie 1998 şi nu în 1999, aşa cum indică actele sale false.

"Motivele (pentru această manipulare) nu sunt legate de dreptul lui de şedere", a precizat VfB Stuttgart, care a anunţat că vrea să-şi apere pe deplin jucătorul, care a fost "victima unui complot".

Potrivit clubului german, fostul agent al jucătorului îl plasase practic sub tutela sa, confiscându-i actele şi administrându-i banii. Schimbarea identităţii a avut drept scop să-l facă vulnerabil pentru şantaj şi să-l ţină departe de anumite contacte din Congo.

După ce s-a despărţit recent de agent, tânărul recrutat în 2019 de Stuttgart a decis să admită totul de unul singur.

"Am trăit în ultimii ani într-o angoasă permanentă şi am fost foarte îngrijorat de familia mea din Congo", a explicat el, dezvăluind situaţia sa.

"Să fac publică povestea mea a fost un pas dificil pentru mine", a dăugat el.

După sezonul său de succes din Bundesliga, valoarea de piaţă a extremei de 22 de ani a explodat. Acum este estimat la 25 de milioane de euro, ceea ce îl face potenţial cel mai scump jucător al clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele