Ultima oră
FCSB îşi poate pierde una din vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una din vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”

Pele, internat din nou la spital. Legenda braziliană are din nou probleme

Legendele sportului Publicat pe 20 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/20680316/1/profimedia-0289032681.jpg

Pele, fostul fotbalist brazilian în vârstă de 81 de ani, este internat de luni la Sao Paulo, ca parte a unui tratament pentru cancerul de colon descoperit în septembrie anul trecut, a anunţat marţi instituţia medicală care îl tratează.

Starea de sănătate a „regelui” Edson Arantes do Nascimento este „bună şi stabilă şi este de aşteptat să părăsească spitalul în zilele următoare”, a spus Spitalul Albert Einstein, într-un comunicat.

Fostul fotbalist în vârstă de 81 de ani, de trei ori câştigător al Cupei Mondiale cu Brazilia (1958, 1962, 1970), a fost internat în spital pe 13 februarie, pentru a continua tratamentul pentru o tumoră de colon depistată în septembrie anul trecut. El a fost externat la 27 februarie.

Pe 4 septembrie 2021, Pelé a fost operat în acelaşi spital pentru a elimina o tumoare de colon depistată în timpul examinărilor de rutină. Apoi a stat zece zile într-o secţie de terapie intensivă, înainte de a reveni pentru scurt timp, din cauza dificultăţilor de respiraţie. El fusese din nou internat timp de două săptămâni în decembrie pentru chimioterapie.

Starea de sănătate a lui Pele a fost fragilă în ultimii ani, cu mai multe internări. În 2019, a fost internat la Paris şi apoi transferat la Sao Paulo pentru pietre la rinichi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri