Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

Pep Guardioala a clarificat situaţia lui Haaland. ”Când va fi nefericit, va lua o decizie"

Manchester City Publicat pe 3 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21481216/2/profimedia-0842369856.jpg

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, a respins afirmaţiile presei spaniole potrivit cărora Erling Haaland ar fi nefericit la club, scrie BBC.

Potrivit publicaţiei spaniole El Desmarque, atacantul norvegian "nu suportă" oraşul şi vremea ploioasă şi ar fi interesat de o mutare la Real Madrid.

Haaland s-a transferat la Manchester City în 2022 şi a marcat 36 de goluri în Premier League în primul său sezon, când a câştigat titlul.

"Trebuie să întrebaţi presa din Madrid dacă este nefericit", a spus Guardiola.

"Poate că au mai multe informaţii decât avem noi. Noi nu avem acest sentiment că este nefericit. A fost pentru că nu a putut juca - a stat două luni accidentat - dar poate că presa din Spania, în special cea din Madrid, are mai multe informaţii decât noi. Nu putem controla ceea ce spun oamenii, dar important este că este fericit. Când va fi nefericit, va lua o decizie", a spus Haaland.

Haaland a revenit în teren miercuri la meciul cu Burnley, din Premier League, după 10 meciuri de absenţă din cauza unei accidentări la picior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele