Ultima oră
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon

Pep Guardiola, reacţie după retragerea lui Gareth Bale. Ce a spus antrenorul lui Manchester City

Legendele sportului Publicat pe 10 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/20977551/1/guardiola.jpg

Gareth Bale (33 de ani) a surprins pe toată lumea cu retragerea prematură, chiar şi pe Pep Guardiola. Antrenorul lui Manchester City a avut cuvinte de laudă la adresa galezului, a cărui carieră vorbeşte de la sine. Până la urmă, fostul mijlocaş a câştigat tot ce se putea şi a jucat la una dintre cele mai mari echipe din lume, Real Madrid.

Acum, Bale se va putea axa pe cariera din golf, sport pe care l-a practicat chiar şi înainte să se retragă din fotbal, participând chiar şi la turnee şi având rezultate apreciabile.

Ce fotbalist! A avut o carieră uriaşă şi a câştigat multe trofee şi a reprezentat Ţara Galilor de mai mult de 100 de ori.

Acum va putea deveni un jucător de golf fantastic. Înainte era mai ocupat, acum poate va reuşi. O să-l invit din nou la golf”, a declarat Guardiola, potrivit Marca.

Gareth Bale s-a retras la doar 33 de ani!

Fotbalistul galez Gareth Bale a anunţat că se retrage din activitate, la doar 33 de ani. Este finalul unei cariere impresionante, în cursul căreia a câştigat de cinci ori Liga Campionilor cu Real Madrid.

Mijlocaşul ofensiv a îmbrăcat ultima oară tricoul celor de la Los Angeles FC, din Major League.

El a câştigat de cinci ori Liga Campionilor cu Real Madrd, (2014, 2016, 2017, 2018 şi 2022) şi de trei ori campionatul Spaniei (2017, 2020 şi 2022).

Internaţionalul galez a purtat tricoul naţionalei sale de 111 ori şi a marcat 40 de goluri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri