Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Pep Guardiola, scuze publice pentru Kalvin Phillips! Ce s-a întâmplat

Manchester City Publicat pe 20 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21498383/1/mancitycom.jpg

Pep Guardiola, antrenorul echipei Manchester City, i-a cerut scuze lui Kalvin Phillips pentru că a spus că mijlocaşul era "supraponderal" la întoarcerea de la Cupa Mondială din Qatar, relatează BBC.

Guardiola a făcut comentariile în decembrie 2022, explicând de ce Phillips a fost lăsat în afara lotului pentru meciul din turul patru al Cupei Ligii Angliei cu Liverpool.

Phillips a declarat că aceste comentarii au fost "o mare lovitură pentru încrederea în mine".

"A fost doar o neînţelegere şi cred că a fost foarte frustrat de faptul că m-am întors cu 1,5 kg peste greutatea mea ţintă", a spus el.

"Îmi pare rău", a spus Guardiola. "Îmi cer scuze faţă de el. Îmi pare foarte rău".

Guardiola a declarat că a vorbit cu jucătorul de 28 de ani, care a ajuns la West Ham sub formă de împrumut luna trecută, despre această problemă atunci când s-a întors dintr-o scurtă pauză imediat după Cupa Mondială.

"Am vorbit despre asta", a adăugat Guardiola. "Niciodată nu am mai spus ceva aici (în mass-media) fără să vorbesc cu jucătorul", a precizat el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele