Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

Performanţă remarcabilă în Serie A! Este primul columbian din istorie care reuşeşte să atingă această bornă

Serie A Publicat de Răzvan Cîrceag pe 18 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20433820/1/profimedia-0638449589.jpg

Atalanta s-a impus categoric în deplasarea de la Empoli, 4-1, şi a bifat succesul după înfrângerea greu digerabilă cu AC Milan de etapa trecută.  

Ilicic a fost MVP-ul partidei, reuşind o dublă şi ratând un penalty, dar atenţia a fost aţintită către un alt fotbalist după meci. Duvan Zapata a înscris în minutul 89 şi a închis tabela, după ce a intrat în minutul 46 în teren. 

Astfel, Zapata a devenit primul columbian din istoria Seriei A care atinge borna de 100 de goluri. Informaţia a fost publicată de statisticienii de la OptaPaolo.

Atacantul a sosit în 2013 în Italia, fiind transferat la Napoli de la Estudiantes. De atunci a adunat 239 de partide în acest campionat, iar pe lângă cele 100 de goluri, a contribuit decisiv la altele 41. 

Atalanta ocupă locul 6 în acest moment, la egalitate de puncte cu Juventus şi Lazio. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele