Ultima oră
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie
La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris La 41 de ani, etiopianul Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris
PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a demolat-o pe Panathinaikos şi a lăsat-o fără antrenor
Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României” Aspectul care a făcut diferenţa pentru Corvinul Hunedoara. „Aşa au bătut CFR Cluj şi au câştigat Cupa României”
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”

Petrilă, la scurt timp, după ce a salvat CFR-ul la Clinceni. ” Este primul gol în carieră, în Liga I”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 23 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19459488/1/pet.jpg

CFR Cluj a început cu o victorie noul sezon din Casa Liga 1, 2-1 la Clinceni, cu Academica, după un meci decis de tânărul Claudiu Petrila, în minutul 75.

Mijlocaşul de doar 19 ani a declarat cu mare entuziasm că este prima sa reuşită în campionat. De asemenea, acesta are ambiţii mari pentru miercuri, când CFR joacă cu Dinamo Zagreb, în turul II preliminar al Champions League.

”Mă bucur pentru acest gol, este primul în carieră în Liga I. Mă bucur că am ajutat echipa, am intrat bine şi sunt fericit. Mister mi-a zis să intru bine, cu curaj. Dacă o am, să o dau în poartă şi din fericire a intrat. Sperăm să facem o impresie bună în Europa, ca anul trecut şi să luăm din nou titlul.”, a declarat Claudiu Petrila, după succesul de la Clinceni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele