Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

Precendentul FCSB îi ajută. Clubul din Liga 2 care merge în cantonament în Antalya şi va juca împotriva lui Backa Topola

Liga II Publicat pe 15 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19892351/1/eder.jpg


FK Csikszereda, ocupanta locului al optulea în Liga 2 după prima parte a sezonului, este al doilea club de fotbal din România care confirmă că merge în Antalya pentru un stagiu de pregătire.
 
Precedentul FCSB are urmări pe linie directă, iar ciucanii se folosesc de necarantinarea liderului din Casa Liga 1 pentru a efectua un stagiu de pregătire în Turcia, acolo unde condiţiile meteo permit condiţii superioare celor din România.
 
FK Csikszereda s-a reunit pe 14 ianuarie, a efectuat deja primul antrenament, iar la finalul acestei luni va zbura spre Antalya, unde va efectua un cantonament de două săptămâni:
 
”Vom avea un cantonament în Antalya de 14 zile, în perioada 24 ianuarie – 6 februarie. Acolo sunt perfectate şase meciuri amicale. Verbal totul este perfectat, mai trebuie să semnăm contractele. În Antalya vom juca cu echipe din Rusia, din Serbia. E sigur că pe 27 vom juca împotriva celor de la Backa Topola”, a declarat Valentin Suciu, antrenorul ciucanilor, pentru Liga2.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele