Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

Probleme mari pentru Manchester City! Starul titular s-a rupt! Cât va fi indisponibil

Manchester City Publicat pe 20 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21321104/1/profimedia-0806600476.jpg

Probleme mari pentru Manchester City! Starul titular s-a rupt! Cât va fi indisponibil

Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a declarat că echipa sa are probleme, după ce mijlocaşul portughez Bernardo Silva s-a alăturat listei lungi de jucători accidentaţi.

Silva, care a semnat luna trecută prelungirea contractului cu un an, a fost scos din joc înainte de pauza meciului pe care City l-a câştigat marţi cu 3-1 pe teren propriu în faţa formaţiei Steaua Roşie Belgrad.

City este deja privată de jucătorii cheie Kevin De Bruyne, John Stones, Jack Grealish şi Mateo Kovacic, din cauza unor accidentări.

"El (Silva) nu a spus nimic la final", a declarat Guardiola. "Nu am vorbit cu medicii, dar se pare că, pentru următoarele meciuri nu va fi disponibil".

Liderul din Premier League, Manchester City, primeşte sâmbătă pe Nottingham Forest, încercând să obţină a şasea victorie din şase meciuri, dar Guardiola este îngrijorat de impactul absenţei atâtor jucători cheie.

"Suntem în dificultate, dar nu voi spune: "Oh, avem multe accidentări"", a declarat el. "Când avem cinci jucători importanţi - jucători foarte, foarte importanţi - accidentaţi, să suportăm asta pentru o perioadă lungă de timp va fi dificil. Dar asta este situaţia".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele