Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Probleme mari pentru Pep Guardiola! ”Motorul” lui Manchester City s-a rupt chiar din prima etapă: ”Din păcate, s-a accidentat!”

Manchester City Publicat pe 12 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21282609/1/profimedia-0796287920.jpg

Campioana Angliei şi a Europei, Manchester City a învins vineri seara, în deplasare, scor 3-0, echipa Burnley FC, în meciul de deschidere pentru ediţia 2023-2024 a Premier League.

Mijlocaşul echipei Manchester City, Kevin De Bruyne, s-a accidentat din nou vineri la coapsa dreaptă, la două luni după ce a suferit o problemă similară.

Conform antrenorului Pep Guardiola, el va fi indisponibil "câteva săptămâni”.

”Din păcate, s-a accidentat din nou. Este acelaşi loc şi aceeaşi poziţie ca în Liga Campionilor (pe 6 iunie, în finala cu Inter Milano) şi va fi indisponibil o perioadă”, a anunţat tehnicianul spaniol, după victoria cu 3-0 pe terenul lui Burnley.

Manchester City s-a impus la Burnley, scor 3-0

Erling Haaland şi-a făcut din nou datoria, înscriind de două ori pe stadionul Turf Moor. Prima oară a făcut-o în minutul 4, din pasa lui Rodri, iar a doua oară a marcat în minutul 36, fructificând un assist venit de la Julian Alvarez. Scorul final a fost stabilit de Rodri, în minutul 75.

În prima repriză a meciului, Rico Lewis, jucătorul oaspeţilor, a fost lovit de o brichetă aruncată din tribună. Până la finalul meciului, clubul organizator, Burnley FC, a identificat autorul incidentului, l-a îndepărtat din tribună cu ajutprul poliţiei şi a postat un mesaj pe pagina oficială de Twitter, crându-şi scuze pentru incident.

În minutul 90+4 a fost eliminat Anass Zaroury, de la Burnley, pentru o intrare foarte dură la Kyle Walker.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele