Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Probleme pentru Arsenal! Gabriel Jesus a fost operat şi va rata debutul de sezon în Premier League

Arsenal Publicat pe 3 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21274045/1/profimedia-0792373268.jpg

Atacantul brazilian Gabriel Jesus va rata startul sezonului de Premier League cu Arsenal, după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi.

"Din păcate, a suferit o mică operaţie în această dimineaţă", a explicat antrenorul Mikel Arteta, după amicalul cu AS Monaco de pe Emirates Stadium.

"A avut o problemă la genunchi şi a trebuit să facă o operaţie pentru a rezolva problema. Nu este grav, dar cred că va fi indisponibil câteva săptămâni", a adăugat antrenorul.

După un început excelent de sezon cu Arsenal anul trecut, Jesus a lipsit timp de trei luni din cauza unei accidentări la genunchiul drept suferite în timpul Cupei Mondiale din Qatar.

Vicecampioana Angliei va înfrunta duminică pe Wembley pe Manchester City în Community Shield, înainte de a începe campania din Premier League împotriva celor de la Nottingham, sâmbătă, pe 12 august.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele