Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Programul liniei de tramvai 41, prelungit pentru meciul România – Spania de la EURO U21

România U21 Publicat pe 21 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21234000/1/frfro-traamva-41.jpg

Programul liniei de tramvai 41 din Bucureşti va fi prelungit până după miezul nopţii, cu ocazia meciului România U21-Spania U21, care se va disputa pe Stadionul Steaua, de la ora 21:45, în cadrul turneului UEFA Under-21 Championship.

Astfel, programul de circulaţie al tramvaielor de pe linia 41 va fi prelungit până la ora 01:30.

În perioada 21 iunie – 8 iulie, România găzduieşte alături de Georgia Campionatul European U21, iar 15 dintre meciuri vor avea loc la Bucureşti şi Cluj Napoca.

România va găzdui meciurile din Grupa B (la Bucureşti, pe Stadionul Steaua şi Stadionul Giuleşti) şi Grupa D (la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena şi Stadionul CFR Cluj), în timp ce Grupele A şi C se vor juca în Georgia. Tricolorii U21 vor disputa toate meciurile din faza grupelor pe Stadionul Steaua.

În grupa de la Bucureşti, din care face parte România, se mai află Spania, Croaţia şi Ucraina, iar la Cluj-Napoca vor evolua Franţa, Italia, Elveţia şi Norvegia. De asemenea, în România se mai joacă două sferturi de finală, pe Stadionul Giuleşti şi Cluj Arena, precum şi o semifinală, pe Stadionul Steaua.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele