Ultima oră
Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion” Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion”
A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV
Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Farul - Sepsi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Safranko înscrie în secunda 66! VIDEO | Farul - Sepsi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Safranko înscrie în secunda 66!
VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz
”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj ”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj

Rafael Nadal va participa la Laver Cup

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21566831/1/profimedia-0865679391.jpg

Tenismanul spaniol Rafael Nadal va face parte din echipa Europei pentru Laver Cup, care va avea loc între 20 şi 22 septembrie la Berlin, au anunţat, luni, organizatorii.

"Nadal se alătură compatriotului său spaniol şi numărul 3 mondial Carlos Alcaraz, numărului 4 Daniil Medvedev şi numărului 5 Alexander Zverev în echipa Europei, care va încerca să recucerească Laver Cup sub conducerea căpitanului Björn Borg", au anunţat organizatorii într-un comunicat de presă.

"Rafa" spune că este "foarte fericit" să participe pentru a patra oară la această competiţie, iniţiată de Federer în 2017 şi care opune o echipă de jucători europeni unei echipe de jucători americani condusă de John McEnroe. "În acest stadiu al carierei mele, vreau cu adevărat să profit la maximum de fiecare oportunitate care mi se iveşte în cale", a adăugat câştigătorul a 22 de titluri de Grand Slam în comunicat.

La revenirea după o absenţă de peste trei luni, cauzată în principal de dureri abdominale, maiorescianul, care va împlini 38 de ani pe 3 iunie, a pierdut săptămâna trecută în turul al doilea la Barcelona, un turneu pe care l-a câştigat de 12 ori.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele