Ultima oră
E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%” E gata! Prima plecare importantă de la Corvinul, după câştigarea Cupei României: „Este 100%”
FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde” FCSB îşi poate pierde una dintre vedetele echipei: „Trebuie valorificat, trebuie ajutat, altfel îl vor pierde”
Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027 Brazilia va găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin din 2027
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul dintre acţionari”
Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an Parma nu stă pe gânduri în cazul lui Dennis Man! Decizia luată de nou-promovata din Serie A, după ce jucătorul a cerut 2 milioane de euro pe an
Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Naţionala Ţărilor de Jos şi-a anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman

Rafael van der Vaart, discurs superb la adresa unei legende a României: ”Era mult mai valoros decât Harry Maguire!”

Legendele sportului Publicat pe 15 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21020053/2/nta2odxhz5kdjfw6wictvtv5om.jpg

Rafael van der Vaart, fostul mare internaţional olandez ce a evoluat în cariera sa la cluburi precum Real Madrid, Tottenham Hotspur, Ajax Amsterdam sau Hamburger SV, a avut un discurs superb la adresa lui Cristian Chivu.

Van der Vaart a subliniat că fostul căpitan al naţionalei României era mai valoros decât Harry Maguire, stoperul lui Manchester United şi cel mai scump fundaş din istoria fotbalului.

Pe vremuri, trebuia să fii în top. Chivu, spre exemplu, a jucat la Ajax fantastic pentru doi-trei ani şi a ajuns la Roma pentru 18-19 milioane. Era o sumă mare la vremea aceea.

Şi Chivu era mult mai valoros decât Harry Maguire, de exemplu, sau alţi fundaşi care valorează acum 90-100 de milioane”, a declarat Rafael van der Vaart pentru Orange Sport.

  • O Ligă a Campionilor, un Campionat Mondial al Cluburilor, 3 Serie A, 3 Cupe ale Italiei şi două Supercupe sunt trofeele cucerite de Cristian Chivu alături de Inter Milano. Chivu a mai câştigat câte un campionat, o Cupă şi o Supercupă a Olandei cu Ajax, unde a fost coleg cu Rafael van der Vaart.

Sursa foto: AS

mail-share icon Email
viewscnt