Ultima oră
VIDEO | România a încheiat en fanfare Europenele de canotaj. Aur şi la 8+1 feminin VIDEO | România a încheiat en fanfare Europenele de canotaj. Aur şi la 8+1 feminin
VIDEO | Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul european la canotaj, în proba de dublu vâsle VIDEO | Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul european la canotaj, în proba de dublu vâsle
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea

Ralf Schumacher, despre accidentul fratelui său Michael: ”Uneori viaţa este nedreaptă!”

Formula 1 Publicat pe 2 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21368700/1/sch.jpg

Într-un interviu acordat miercuri unei reviste germane, Ralf Schumacher s-a destăinuit despre relaţia sa cu familia lui Michael de la teribilul accident de schi din 2013, scrie rmc.fr.

Ralf Schumacher, care locuieşte în Slovenia atunci când nu comentează Formula 1 pentru un canal de televiziune german, a acordat săptămâna aceasta un interviu revistei germane Bunde. El a vorbit despre pasiunea sa pentru vin, dar şi despre fratele său, Michael Schumacher, la aproape zece ani de la un grav accident de schi care l-a lăsat într-o stare de sănătate critică în urma unui grav traumatism cranian.

"Din păcate, uneori viaţa este nedreaptă. Trebuie să o accepţi!", a precizat fratele mai mic al legendei sporturilor cu motor. "Când îi văd pe copiii săi, Gina-Maria şi Mick, inima îmi tresaltă de bucurie", a spus Ralf.

De la teribilul accident suferit în Alpii francezi, în decembrie 2013, au circulat puţine informaţii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Familia septuplului campion de Formula 1 face tot posibilul pentru a-i proteja intimitatea. Ralf Schumacher nu a dorit să rupă acest secret. Acest lucru nu l-a împiedicat însă să-şi exprime întregul sprijin pentru familia fratelui său.

"Dacă îmi cere un sfat cineva din familie, eu sunt acolo", a declarat Ralf Schumacher.

În timp ce fiica lui Michael, Gina-Maria Schumacher, a ales o carieră în echitaţie şi s-a specializat în rodeo, Mick Schumacher a urmat aceeaşi cale ca şi tatăl şi unchiul său Ralf. Fost campion de Formula 2, germanul în vârstă de 24 de ani a petrecut două sezoane complicate la volanul unei maşini de Formula 1 cu echipa Haas, în 2021 şi 2022, înainte de a deveni pilot de rezervă la Mercedes în 2023.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele