Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Reacţia lui Ionuţ Rada, când a văzut că Ghencea e din nou goală ǀ EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 5 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21337371/1/steaua-fani-ghencea.png

Steaua a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii 2. Duelul a fost în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, iar golurile învingătorilor au fost marcate de Raicu, în minutul 12, şi Chipirliu, în minutele 29 şi 83. Pentru oaspeţi a înscris Zătreanu, în minutul 90+3. În plus, în minutul 45, de la FC Argeş a fost eliminat Panait.

Nici de această dată Steaua nu a avut parte de o susţinere prea mare din tribune, în Ghencea venind iar în jur de câteva sute de spectatori. Ionuţ Rada a declarat în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că nu înţelege de ce fanii nu vin în tribune.

Chiar dacă Steaua e în Liga 2 şi nu are drept de promovare, suporterii ar trebui să fie alături de club.

E trist! Chiar dacă e această problemă între CSA şi FCSB, suporterii trebuie să vină la stadion. Indiferent că echipa e în Liga 2 sau în Liga 1... acum este în Liga 2 şi nu poate să promoveze, poate sunt supăraţi fanii pe conducere, e al treilea an la rând în care Steaua nu poate promova. Dar, suporterii trebuie să vină la stadion şi să susţină echipa.

Am văzut echipe şi mai mari în Europa care au avut probleme, dar suporterii veneau la meci”, a spus Ionuţ Rada în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

”Toată lumea mă întreabă ce fac după fiecare meci”. Daniel Opriţa a dezvăluit momentul în care a vrut să plece de la Steaua

Daniel Opriţa a declarat la finalul partidei că a vrut să demisioneze în vară, dar conducerea i-a cerut să rămână, pentru a-şi duce la bun sfârşit contractul.

”Am intrat în criza asta, dar tot noi trebuie să scoatem echipa de aici. Dar aţi văzut că noi încercă să facem spectacol. Nu avem drept de promovare, dar încercăm să jucăm fotbal.

Toată lumea mă întreabă ce fac după fiecare meci, eu şi cu Burcă. Ce să vorbim de Burcă, chiar dacă retrogradează Dinamo nu ar trebui să fie criticat.

Eu în vară am vrut să plec, nu am vrut să stau. Chiar am vrut să plec, îmi ajunge, am stat doi ani fără promovare. Aş fi vrut să fiu şi eu cu Burcă, Dorinel (n.r Munteanu de la Oţelul), Leo Grozavu în Liga 1, mi-am câştigat dreptul şi nu din vina mea nu am ajuns acolo.

(n.r. de ce nu a plecat) Pentru că nu m-au lăsat. Mi s-a spus că trebuie să stau şi să îi respect contractul”, 
a spus Opriţa, la flash-interviuri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele